Boek een consult

Maak vandaag nog een afspraak voor een consult op maat

Mediamiek

Tijdens dit consult communiceer ik met jouw dierbare overledenen. Het liefst doe ik dit zonder enige informatie vooraf, zonder voorwerpen of foto’s.

Wanneer ik communiceer met een overledene vertel ik wie deze persoon was, over zijn of haar leven en waar deze persoon meekijkt in jouw leven nu.

Vaak is het leuk en wordt er gelachen wanneer er herinneringen worden opgehaald. Daarnaast kan het ook emotioneel zijn en troost brengen.

Duur: 40min – 60min | € 100,-

 

Mensen in een financieel kwetsbare positie die een goedkeuring van Venna VZW hebben, betalen voor ditzelfde consult € 20,-
Meer info op www.venna.be

Intuitief

Tijdens een intuïtief consult kijkt ik naar jou en jouw behoeftes in het leven.

Door dit op een objectieve manier te schetsen en spiegelen kan je op een andere manier naar situaties kijken.

Het doel van zo een consult is de rode draden in iemands leven naar boven te halen. Op deze manier biedt het je inzichten in je verleden en het heden, waardoor je handvaten verkrijgt voor de toekomst.

Duur: 40min – 60min | € 100,-

Spiritual
Assessment

Tijdens deze sessie wordt er gekeken naar jouw ontwikkeling.

Hoe is je connectie met spirit, welke dingen lopen goed, welke minder en waar groei je verder naartoe. Deze sessie is vooral voor mensen die zich verder willen ontwikkelen binnen het spirituele werkveld.

Duur: 40min – 60min | € 100,-

Natuurlijke Groei met Onze Intuïtieve Business Coaching

Betreed onze intuïtieve business coaching om een beschermde omgeving te vinden voor het verkennen van zowel je zakelijke als persoonlijke innerlijke wereld. We richten ons op het vergroten van zelfbewustzijn en het ontsluiten van je onaangeboorde potentieel door de ontwikkeling van emotionele intelligentie, zelfinzicht en zelfvertrouwen.

Hier draait het niet alleen om denken, maar om daadwerkelijke ondersteuning bij het overwinnen van belemmerende gedachten en het creëren van jouw authentieke zelf in zowel je professionele als persoonlijke leven.

Voor meer info omtrent je persoonlijk traject gelieve te mailen naar jasmien@jasmiengerits.com

Laden...

Je kan je consulten op 2 manieren ontvangen, face to face in de consultruimte of online via Zoom:

  • Alle face-to-face consulten worden gegeven in een knusse ruimte van het MediumCollege, Weg naar As 9, 3600 GENK (U vindt er ook de Shop van het MediumCollege).
    OPGELET: Er wordt maar 1 persoon per consult toegelaten in de consultruimte. Eventuele begeleiders kunnen wachten in andere ruimte.
  • Alle video-consulten worden gedaan via Zoom. Dit werkt online via uw webbrowser. U volgt gewoon de link die u wordt toegestuurd na het boekingsproces. U hoeft er geen software voor te installeren. Zie mail voor meer toelichting.
  • U ontvangt een mail wanneer uw afspraak werd goedgekeurd/aanvaard of geannuleerd (wegens onvoorziene omstandigheden)
    Gelieve in dit laatste geval een nieuwe afspraak te boeken op een ander tijdstip, of zo nodig mij rechtstreeks te contacteren
Bijzonder

Onlangs heb ik mijn eerste mediamieke consult gehad (online) en ik ben serieus sprakeloos over deze bijzondere ervaring. Jasmien wist dingen over mijn overleden broer te vertellen die ze onmogelijk vooraf had kunnen weten. Ik liep al een tijd rond met vragen in mijn hoofd en hier kon zij antwoord op geven, zonder dat ik de vragen zelf heb hoeven stellen. Ik ben diep onder de indruk van haar gave en de connectie die tijdens het consult tot stand kwam. Een waardevolle en betekenisvolle ervaring die ik ten zeerste aanbeveel.

Betekenisvol consult

Vandaag voor de aller eerste keer bij Jasmien een mediamiek consult gekregen, ik werd echt  verblijd met vier overledenen, mijn overleden poes kwam als eerste, van mijn dierbaren in de Zielenwereld, dit had ik niet verwacht, stiekem wel gehoopt dat er een paar zich lieten zien via haar talent, maar dat ik zo gul werd  bediend vind ik zeer zeer sterk en ben dan ook zeer blij met deze ervaring , mijn hart voelt vervult 💕💐💕

Authentiek

Begin september 2023 heb ik een mediamiek consult online gehad, omdat ik contact wou met mijn overleden vader. Ik vond Jasmien een no nonsens iemand die oprechtheid en warmte uitstraalde en helder haar werkwijze kon uitleggen. Ik had mijn vragen of dergelijk consult ook online kon werken.  Algauw bleek dat ze zeer goed omschreef wie hij was, dat ze thema´s besprak waar ik vragen over had, zonder dat ik deze hoefde te stellen en dat ze details beschreef van zaken waar alleen mijn vader en ik weet van hadden. Ook door de woordkeuze en manier waarop ze bepaalde woorden uitsprak, had ik het gevoel in direct contact met mijn vader te staan. Deze ervaring heeft me geholpen om alles een plaats te geven en heeft ook mijn wereldbeeld sterk veranderd. Veel dank daarvoor.

Kippenvel herinnering voor verder te koesteren

Zonder verwachtingen en met een klein hartje nam ik de beslissing om naar Jasmien te gaan.
Nadat ik zelf al veel mensen ervoor had doorgestuurd. Maar wat heeft dit mij geraakt tot diep in mijn hart. Zo dankbaar ben ik Jasmien wat ze mij vertelde en hoe ik de boodschap kreeg waar ik jaren mee zat dit nu kan plaatsen en loslaten. Bedankt Jasmien en 1 ding weet ik nu zeker dat ik nog terug kom en blijf mensen doorsturen.
Een echte lieve topper nog veel plezier in je werk, krachten en boodschappen.
Veel liefs
Wendy

Contact met overleden familielid

Bedankt Jasmien! Ik had geen verwachtingen (maar stiekem toch ook weer wel 😊) toen ik bij je binnenwandelde maar ik ben serieus onder de indruk van je gave...  we kennen mekaar niet maar je wist zoveel dingen te vertellen.  Ik had vragen en jij hebt ze beantwoord door in contact te staan met mijn overleden papa.  Ik heb gelachen maar ook gehuild... Dit is zeker een hulp in mijn rouwproces.
Oprecht bedankt!!

Wonderlijk. Alsof mijn overleden vriendin bij me was.

Het mediamiek consult gaf mij antwoorden waar ik al jaren mee rondliep. Ik kreeg zelfs antwoord op vragen die ik nooit,  tegen wie dan ook, had uitgesproken. Op een moment vertelde Jasmien iets met juist dezelfde woorden en met dezelfde intonatie en met hetzelfde sarcasme als dat mijn vriendin dat deed toen ze nog leefde. Het voelde eventjes alsof mijn vriendin in levende lijve tegenover me zat.  Gewoonweg Wonderlijk.  Nee, eigenlijk is het Buitengewoon Wonderlijk. Wonderbaarlijk zelfs.
Ik weet nu dat de dood onze 40 jaar lange vriendschap niet heeft verbroken.
Ook de fijngevoeligheid waarmee je soms moeilijke boodschappen weet over te brengen, zonder te kwetsen maar toch de waarheid vertellend, dat op zich is al een gave die zeer weinig mensen bezitten.

Jasmien jij bent waarlijk een fantastisch medium en een prachtig mens met het hart op de juiste plaats.
1000x Dankjewel, om je gave en om wie je bent.

Op bezoek bij mijn grootste droom

Niet wetend wat me te wachten stond , kan ik enkel zeggen paar dagen na mijn afspraak in Genk, dat ik nog steeds onder de indruk ben , en zelf beetje verward , van het ongelooflijke onmogelijke wat Jasmien voor mij mogelijk maakte ,namelijk de woorden van mijn zoon naar ons toe te weten komen , wat zo goed deed, emotioneel nog meer de dag erna , maar toch een prachtig gevoel wetend dat ik eindelijk mijn kind de kans gegeven heb met naar Jasmien te gaan , zodat hij echt kon laten weten, de antwoorden op onze vragen, van zijn leven nu .. en ook mijn ouders kwamen  in zijn wereld en de hond, ik heb spijt dat ik niet langer bleef. ik Moet echt terug ! dit is een TE mooi gebaar , een soort ontmoeting met wie je zo erg mist ,.. ja ik ben als op bezoek geweest bij mijn zoon en mijn ouders , waar ze nu zijn en het voelt ontzettend goed in mijn hart , ..tuurlijk blijft het gemis naar knuffel en ogen'blikken' , in het echt, maar deze dag vergeet ik NOOIT meer !! ZO ERG DANK voor deze unieke kans , waar ik jaren op wachtte tot ik het aandurfde ! Dank u Jasmien u bent niet 1 uit de duizend , u bent duizend in 1 en zo uniek , Dit kan niemand wat jij doet!

Ongelooflijk

Met een bang hartje toch een afspraak gemaakt na dat mijn vader is overleden maar met ongeloof naar buiten gegaan, zoveel dingen dat kan ze toch onmogelijk allemaal weten, al die dingen wat ze zei dat klopte , nu wetende dat mijn vader altijd bij mij ben ik opgelucht.

Wat een ervaring!

Een beetje sceptisch ging ik naar haar toe, maar dit verdween al heel snel...
en terecht...want wat ze te vertellen had was mind-blowing...zo herkenbaar...
tegelijk emotioneel maar ook zeer gelukkig van geworden...
wetende dat het goed gaat en dat ze mee kijken...
Maar vooral...heel dankbaar !
1000 keer merci Jasmien...wat jij doet is uitzonderlijk !

Verlossende, rustgevende antwoorden.

Veel tranen gelaten tijdens onze ontmoeting. Tranen van verdriet, maar ook van blijdschap. Nog voor we van start gingen, waren mijn geliefden al aanwezig. Ik kreeg onmiddellijk de "rustgevende antwoorden"  op vragen (die ik niet eens hoefde te stellen) die me bezig hielden. Ben blij dat ik ben gekomen, want ik kan nu het afscheid een beter plaatsje geven omdat ik dankzij jou te weten ben gekomen dat pa ons dankbaar is  voor de manier waarop hij is moeten gaan.  Ik kan nu ook  zijn gedragingen, zijn bedoelingen,.. begrijpen. Door heel veel details door te geven, wist ik dat het " echte, ware contacten" waren. Ik zal onze ontmoeting  met veel liefde en warmte blijven gedenken. Dankbaar dat jij voor ons de boodschapper mag zijn van onze geliefden aan de overkant.

Prachtig!!

Vandaag geweest voor een mediamiek consult.
Na lange periode twijfelen (uit angst) toch de knoop doorgehakt!
En wat ben ik hier dankbaar om. Ik verwachtte niets, maar kreeg zoveel! Meer als ik kon dromen, vragen en hopen. Dit heeft me enorm geholpen bij het verwerken, en kreeg een antwoord op vragen die ik niet eens hoefde te stellen. Ik kan dit echt enkel aanraden. Jasmien vroeg mij achteraf: “Was het zoals je verwacht had?” Waarop ik zei: “Neen”
Het was zoveel meer als dat. En ik ben je ontzettend dankbaar , uit het diepste van mijn hart.
Een oprechte dank je wel. En ik kom zeker terug. Dit heeft mij enorm geholpen❤️

Ouders

Na een lange zoektocht vond ik jou, Jasmien.  Ik wou iets weten over mijn ouders: hoe ze het stellen, of ze gelukkig zijn… Wat jij kon vertellen, tot in de details … ben blij dat ze gelukkig zijn en moest ooit mijn dag komen, dat zij er dan ook voor mij zullen staan, …

Mediamiek consult

Natuurlijk had ik al vorige reacties gelezen. Maar dat het me zo van mijn sokken zou blazen had ik nooit gedacht. Wat een super ervaring, bedankt daarvoor Jasmien. Voor iedereen die net dat duwtje nodig heeft om een afspraak te maken, gewoon doen. You won’t regret it … 🍀

Papa , oma

Lieve Jasmien ,

Na blijvend te hunkeren om toch eens een medium te bezoeken , in de hoop om contact te hebben met mijn papa en oma ben ik vandaag bij jou in de stoel beland .
Ergens nog een beetje sceptisch maar toch ook getriggerd door mijn gevoel dat er toch 'iets' aanwezig moet zijn ....
Doordat jij op Voorhand geen foto's, info of verhaal kent heb jij mijn verwachtingen helemaal in gelost en de twijfel laten verdwijnen!
De manier waarop jij dingen vertelde over mijn dierbaren , jeetje je zat er boek op !
De tranen konden dan ook niet achter blijven en ik ben zo blij dat ik bij jou terecht gekomen ben...
Achteraf kwamen nog enkele vragen boven die ik zelfs vergat te stellen .
Juist omdat ik zo aangedaan en overdonderd was van wat jij wist te vertellen. Ik heb meer rust gevonden nu ik hen nog eens gehoord heb. Bedankt voor je fijne geruststellende correcte reading .
Zeker een aanrader!

Prachtige ervaring

Ik had vandaag een afspraak bij Jasmien. (Mediamiek, communiceren met een dierbare)
Bij het ontvangst voelde ik mij meteen op mijn gemak bij haar. Ze is vriendelijk, spontaan en babbelt op een heel aangename manier.
Na eerst enkele minuutjes een korte uitleg te krijgen over hoe het in zijn werk gaat, was ik nog nieuwsgieriger.
Ik had geen verwachtingen, maar nu heb ik 1 woord hiervoor: 'WAUW'!
Ze was nog maar net gestart en ik kreeg al kippenvel.
Iedere zin die ze zei, klopte. Zelfs bepaalde details, dat ik dacht: 'dit kan je toch echt niet weten?'
Heel emotioneel was ik, maar zo dankbaar!
Voor de mensen die twijfelen om een afspraak te maken, niet meer twijfelen a.u.b., gewoon doen! Wanneer je de deur achter je dicht trekt en naar huis gaat denk je bij jezelf: 'WAUW'!

Ik kan terug genieten van het leven

Een top ervaring, ongelooflijk, er zijn geen woorden om mijn dankbaarheid en waardering voor Jasmien uit te drukken.  Levensechte communicatie met mijn ouders. Ik heb hierdoor rust gevonden en geniet terug meer van het leven zonder me schuldig te voelen. Ik weet nu dat ze gelukkig zijn en dat maakt het verlies minder zwaar. Ik kreeg antwoorden op mijn vragen en zie intussen wel de tekens die mijn mama me geeft. Bovendien is Jasmien een heel lieve dame, respect en duizendmaal dank dat je je talent deelt met je medemens! Een aanrader, veel meer waard dan de kostprijs!. Bedankt Jasmien!

Amai

Ja amai , wat een madam!
Ik wist eerst niet zo goed wat ik moest denken van mediums en hun talent, je kan het zelf niet horen of zien dus die drempel was voor mij zeer groot.  
Maar toen ze eenmaal begon stelde ze me eerst op mijn gemak, een klein beetje info over wat ik juist kon verwachten en nadien stond mijn mond open van verbazing.
Ze vertelde me dingen die niemand kon weten en zeker zij niet, dingen die vroeger gebeurd zijn of enkel in mijn hoofd speelde die mijn oma vertelde aan haar.
Heb jaren lang rondgelopen met een onverwerkt verlies , een gevoel dat ik het niet had afgerond en nu eindelijk na 15 jaar heb ik eindelijk het gevoel dat ik met een goed gevoel kan terugkijken op de herinneringen in plaats van enorm veel verdriet.
Erg dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken een echte aanrader!
Ik ga zeker nog eens terug om met mijn oma te kunnen communiceren en nog vragen te stellen waar ik  vandaag niet direct op kon komen.

Het was voor mij de eerste keer dat ik contact had met een medium, maar het was een heel speciale, bijzondere, positieve ervaring. Zeer troostend, deugddoend, warm, emotioneel, ....
Een echte aanrader. Dankjewel.

Klein hartje

Ik ging met een klein bang hartje naar Jasmien. Maar ze heeft me zo gerust gesteld op dat moment. Toen ze begon kwamen er tranen van geluk, omdat ik men mama nog niet zolang geleden heb moeten afgeven en zij zei gewoon de dingen die men mama zou zeggen. Ik ga zeker nog eens terug en ik raad haar iedereen aan. Dank je wel Jasmien, je bent een lieve, toffe vrouw.

Jasmien, wat kan je over haar zeggen. Zucht. Veel. Heel veel . Maar ik zou zeggen maak een afspraak let haar. Voor welke reden je ook gaat.
Voor mij is het  een jaar geleden dat ik mocht kennis maken met haar. Mijn ouders, beiden in de zielenwereld. Ik ging voor mijn vader reeds 25 jaar overleden , wilde weten of alles goed met hem was. Wie kwam naar voren en wilde echt van zich laten horen , mijn moeder . Nooit verwacht maar wat ik allemaal hoorde. Zoals ze zeggen de nagel op de kop. Jasmien ik was gerust, kon weer lachen en vooral in moeilijke momenten tref ik witte veertjes aan.
Dankjewel voor alles

SUPER MEDIUM.
SUPER
SUPER
VRIENDIN VOOR HET LEVEN.
AANRADER IS SUPER IN ALLES.

Een diep rakende ervaring

Jasmien, hartelijk dank voor wat je voor mij en mijn vrouw hebt verwezenlijkt. Dankzij jou weten we zeker dat onze dierbaren kort bij ons zijn en jij hebt ervoor gezorgd dat al onze vragen opgelost zijn, dat we een innerlijke rust hebben gevonden. Zeker mijn vrouw geloofde niet in de zielenwereld maar na jouw bezoekje stond ze toch perplex. Gewoon bij jou komen zitten, zonder foto, zonder je naam te zeggen en die van uw dierbaren,…. en dan begin jij alsof ze naast ons zitten en antwoorden. Ongelofelijk maar waar. Dingen die ik zelf niet meer wist, liet jij mij weten. Ik heb veel tranen gelaten maar ben zeer gelukkig en opgelucht buitengegaan. Wij zullen zeker nog terugkomen , want we hebben nog nood om hen nog eens te horen.

Mind-blowing

Ongelooflijk wat Jasmien presteert! Zij kan je lezen alsof ze jouw beste vriendin is. Ik had het met haar over de vergelijking met een therapeut of consultant. Maar voor mij is zij veel meer dan dat. Door de inzichten die ik heb verkregen is er een nodige rust over mij heen gekomen. Daarbij heeft ze ook nog eens een prachtige connectie met overleden dierbaren.
Jasmien, bedankt voor alles wat je tot nu toe voor mij en ook voor mijn vriendinnetje hebt betekend! Jij bent fantastisch… ❤️

Medium

Het was voor mij de eerste keer dat ik dit deed, ik had eerst veel twijfels of ik het zou doen… en ben zeker blij dat ik het heb gedaan. Jasmien legde me alles uit voor ze begon. Ik heb ook op al mijn vragen een antwoord gekregen. Soms was er een moeilijk moment maar er waren ook momenten bij met een glimlach… dank je wel jasmien het was echt een fijne ervaring en ik voel me er echt gerust in nu… en heb er vrede mee.
Top ervaring en een toffe vrouw

Geweldig medium!

Zeer aangename ervaring, alles wat Jasmien vertelde klopte helemaal. Zo fijn om een bewijs te krijgen van die andere wereld…
1000 x dank voor het gesprek, het heeft me weer extra moed gegeven om mijn dromen achterna te gaan.
x

Wonderlijk…prachtig...❤️🌟

Deze voormiddag bij Jasmien een consult geboekt…
Waauw, echt waar ! Zij bracht de boodschappen van mijn overleden personen zo geweldig dat het voor mij was alsof ik ze even heb teruggezien <3
Dank je wel Jasmien …..ik heb gelachen en gehuild…maar heb vooral heeeeel hard genoten !
Zeker tot ziens,
Xxx Heidi

Afsluiting en verlichting gevonden
Door het face to face consult met Jasmien vond ik net dat stukje afsluiting dat ik nog nodig had. De last van 1000 kg die ik op mijn schouders voelde na het traumatisch overlijden van mijn broer viel voor 999 kg weg. De overige 1 kg is aan mezelf om te plaatsen en mee om te gaan. Dit kan ik nu ook met een goed gevoel doen en hierin verder groeien.
Hele positieve en bijzondere ervaring waar zij duidelijk ook zaken aanhaalt die niet zomaar “verzonnen” of “geraden” kunnen worden. Jasmien is verder een super vriendelijke dame en geeft zeer duidelijke en verstaanbare uitleg over de werking van hetgeen ze doet. Verder had ik niet het gevoel dat ik zomaar een klant was die die dag op consult kwam, maar dat zij ruim haar tijd nam om mij oprecht te woord te staan.
Ik ging naar Jasmien zonder verwachtingen maar alles wat ik me er op voorhand van had kunnen voorstellen werd helemaal ingelost en nog veel meer.
Hartverwarmend
Mijn face to face afspraak kon door onvoorziene omstandigheden niet doorgaan en Jasmien was zo flexibel om er last minute nog een video call van te maken. Onverwacht viel deze super goed mee. Het gesprek was hartverwarmend en geruststellend. Ze kon dingen vertellen over mijn dierbaren waar ik echt verstomd van stond, zo to the point. Ook haalde ze dingen aan die ze aanvoelde over mijn leven die ze onmogelijk kon weten. Ze vertelde ook over meerdere overleden personen zonder dat ik daarnaar vroeg. Ik ben blij dat ik de stap heb durven zetten en raad iedereen aan die met vragen of verdriet zit contact met haar op te nemen. Het is en superwarme vrouw!
Aangenaam verrast

Bedankt Jasmien , ik was en ben nog steeds onder de indruk van hetgeen ik te horen gekregen heb bij jou. Ik had niet verwacht dat je al contact kon krijgen met mijn papa omdat hij nog niet zo lang overleden is, 10weken pas , maar ben toch aangenaam verrast van wat hij jou verteld heeft. Dit zal mij zeker verder helpen met mijn verwerkingsproces en mijn toekomst
Groetjs Alice

Moment tot nadenken
Het was een fantastische sessie waarin duidelijk werd welke boodschappen ik moest horen om door te gaan met het leven.
Aan te raden voor iedereen die ervoor open staat !
Ver boven mijn verwachting!
Of ik Jasmien Didden-Gerits zou aanraden? Zeker en vast! Heb 2 weken geleden een reading gehad en het was ver boven mijn verwachtingen. Ik moest helemaal niets voorzien. Geen foto, geen voorwerp. Enkel mezelf. En eerlijk, ik was vooraf een beetje onzeker over het gesprek. Je weet namelijk niet wat je te wachten staat. Maar van zodra we begonnen, kwamen er dingen naar boven die ze onmogelijk kon weten. Als een spraakwaterval begon Jasmien te communiceren. Wauw, wat was ik onder de indruk. Het heeft me zo goed geholpen. Ik ga zeker terug…. bedankt Jasmien!
Een avond vol emoties

Een avond vol emoties. Na lang twijfelen heb ik een afspraak gemaakt op 16 november. Die avond werd er gelachen, gehuild en was ik enorm verbaasd over hoe ze dingen kon vertellen waar Jasmien niets van wist. Een allereerste kennismaking die enorm veel heeft betekend. Ze vertelde hoe het zou verlopen en hoe ze eraan begint. Een connectie die ik regelmatig voel bleek dus waar te zijn. Een gevoel dat moeilijk te beschrijven valt geeft me de bevestiging dat alles oké is en dat mijn liefste tweelingzus dicht bij me is. Eerder dit jaar is ze van ons heengegaan. Te jong en veel te vroeg.
Een oneerlijke wereld …
Een moeilijk, zwaar verlies waarin ik zelf ervoor gekozen heb om hierin meer te geloven. Dit gesprek heeft me doen inzien dat er zonder haar in deze wereld toch nog leven is op een andere manier. Alles komt goed … Ooit.
Dank je wel Jasmien om dit voor me te doen!

Mondopenvallend
Jasmien begon direct te vertellen op zo’n mooie manier, ze beschreef mijn grootvader zo typerend. Er werden situaties omschreven die zo persoonlijk waren, die niemand kon weten. Ongelooflijk wat je doet en kan, onwerkelijk maar toch zo hartverwarmend om via jou contact te maken met mijn Pepe. Bedankt en zeker een aanrader aan de mensen die dit willen doen maar ergens een struikelblok zien om het niet te doen. Dit was zo mooi !! BEDANKT Jasmien ♥️
Toppie

M’n leegte die ik alle dagen voelde is eindelijk gevuld !

Mooiste moment
Beste,
Ik verloor mijn kindje, dochtertje van 13 jaar, aan kanker.
Jasmien vertelde dingen / ervaringen die zo specifiek zijn, dat het niet anders kan zijn dan dat er wel echt dat contact was .
Het deed me zo goed, in veel verdriet kreeg ik toch enkele keren een gemeende lach op mijn gezicht.
Voor mij zijn dit mijn mooiste momenten die ik in mijn leven nog kan hebben .
Dank u Jasmien
Liefdevolle getuigenis
Mijn vader is 7 maanden geleden overleden, en ik was ervan overtuigd dat er meer is na de dood. Ik heb mijn mama, die er eerst wel wat twijfels over had en het moeilijk kon geloven dat er meer was na het leven hier op aarde, toch kunnen overtuigen om met mij mee te gaan. Het was voor ons beiden een fantastische ervaring. Ze kon het maar moeilijk begrijpen dat Jasmien zo goed contact kon krijgen met onze pa. Het geeft ons nu de bevestiging dat er wel degelijk leven is na de dood. Nogmaals bedankt Jasmien
Bijzonder
Dit was voor mij een zeer bijzondere ervaring. Jasmien kon heel veel vertellen over mijn vader en zus. Zo goed als alles was correct. Het was een emotionele en hele bijzondere ervaring. De tijd vloog, het was zo fijn nog eens van hen te horen. Ontzettend bedankt, Jasmien. Je bent getalenteerd. Ik ben heel blij dat ik dit moment heb mogen ervaren.
Bedankt!
Ongelooflijk
Het feit dat Jasmien je je zo welkom en op je gemak laat voelen is al geweldig. Ik heb haar niks over mijn vader verteld. Geen naam, geen achtergrondinformatie over hoe en wanneer hij stierf. De dingen die ze mij vertelde kon alleen hij weten. Ik was vrij passief wanneer ik er aankwam: “Zou het echt zijn? Is dit geen scam?”
Absoluut niet. Dankzij haar kan ik verdergaan, mijn vragen zijn beantwoord en ik kan niet eens fatsoenlijk uiten hoe dankbaar ik Jasmien ben voor deze ervaring. Dank je wel! ♡
Fijne ervaring
Het was voor ons de eerste keer bij Jasmien, het was een zeer aangenaam gesprek met Jasmien en onze overleden dochter.
We moeten toegeven dat Jasmien het zeker voor 95% bij het rechte eind had daarom zeker 5 sterretjes waard.
Heel speciaal, wat een ervaring
Ik had een video consult met Jasmien.
Mijn vader is iets meer dan een jaar geleden overleden en ze kon mij dingen vertellen die zo juist zijn. Het verzacht de pijn een klein beetje te weten dat hij toch dichtbij is.
Bevestiging
Ik heb altijd het gevoel gehad dat er bepaalde overledenen, die een belangrijke rol speelden in mijn leven, me niet helemaal verlaten hadden en ik had zelfs af en toe het gevoel dat ze in de buurt waren. Dat geloof gaf me ook vaak steun en een geruststellend gevoel. Soms was ik in mijn gedachten tegen hen aan het praten of om raad aan het vragen.
Een tijdje geleden werd ik toch nieuwsgieriger en vroeg ik me af of mijn gevoel zou kloppen. En zo kwam ik bij Jasmien terecht. Ik voelde me dadelijk op mijn gemak bij haar. Het duurde niet lang eer ze mijn geloof en gevoel bevestigde. En ook al was ik er al die tijd zelf van overtuigd, toch was het emotioneel, zeker om bepaalde boodschappen door te krijgen. Ik was onder de indruk van de details die ze me kon vertellen. Er kwamen zelfs zaken van vroeger boven, die ikzelf vergeten was en die me deden terugdenken aan die mooie momenten. Ik ben bij Jasmien buitengegaan met een grote glimlach en gelukzalig gevoel.
Leuke ervaring!
Het heeft mij echt goed gedaan. Ze heeft geen foto of voorwerp van een overledene nodig om ermee in contact te komen.
Deze manier was ik niet gewend maar is heel interessant.
Ik heb mijn antwoorden gekregen en ik ga zeker nog terug!
Heel mooie ervaring
Jasmien is heel sympathiek en ik voelde me meteen op mijn gemak. Met de boodschappen en woorden die ze doorgaf van de overledenen sloeg ze de nagel op de kop. Zelfs zaken die bijna niemand wist kon ze naar boven halen. Dit zal me zeker helpen in het rouwproces. Het was een heel erg mooie en emotionele ervaring en ik zal hier nog vaak aan denken. Ik kom zeker nog eens terug!
Leerrijke ervaring
Het was voor mij de eerste keer dat ik een medium bezocht. Na veel twijfel ben ik zeer tevreden dat ik het gedaan heb.
Jasmien heeft veel dingen aangevoeld die echt wel klopten zonder mijn achtergrond te kennen en gaf mij ook nieuwe inzichten die mij meer vertrouwen en rust hebben geboden.
Verrassend genoeg is ze ook zeer “down to earth” , ze houdt niet van labels en verkondigt geen” waarheid” en dogma’s. Ze heeft mijn vooroordeel over mediumschap zeker doen veranderen. 🙂
Hartelijk dank Jasmien!
Mediamiek
Gewoon super Jasmien. Waren helemaal verrast. Gedachten van onze zoon gehoord. Dank je wel. We zullen zeker terugkomen.
Een tijdje geleden heb ik bij Jasmien een consult gehad, contact met overledenen. Het was zo speciaal toen ik wist dat het mijn vader was die doorkwam, Jasmien vertelde me zelfs details die ze echt niet zo kon weten, want het was heel persoonlijk.
Ik heb hier heel veel aan gehad i.v.m. mijn rouwproces en zicht op mijn leven. Het heeft me erg vooruit geholpen en inzichten gegeven.
Vandaag heb ik ook nog een psychic consult gehad, en het was weer boenk erop…ongelooflijk hoe gedetailleerd sommige stukjes over mezelf en mijn leven werden weergegeven! Voor mij voelde deze sessie als een groot licht dat even op de verschillende thema’s in mijn leven kon schijnen, ik heb nu een heleboel richtingaanwijzers gekregen waarmee ik aan de slag kan gaan om mezelf beter te begrijpen. Zoveel dingen zijn duidelijker geworden.
De sfeer is heel hartelijk en liefdevol, geen zweverige rare toestanden. Jasmien is iemand met een groot warm hart die me telkens een prachtig geschenk mee naar huis geeft! Dank je wel dat je bent wie je bent! ?✨?
Mooie ervaring
Bedankt Jasmien voor de sessie, het heeft ons geholpen.
Jasmien is een heel sympathieke vrouw waar je dadelijk vertrouwen in krijgt.
Wij komen zeker nog eens terug.
Gewoonweg super Jasmien! Je voelde alles perfect aan.. Je wist details te vertellen die niemand kende.. Je gaf mijn papa door zoals hij echt was.. Echt een hemelse ervaring!
Bedankt Jasmien
Het was een ervaring met veel emotionele waarde. Waar ik troost en toekomst kan ervaren met de hulp van mijn dierbaar persoon.
Bedankt Jasmien
WAUW!!
Een heel integer mens met het hart op de juiste plaats! Ze omschreef mijn overledenen tot in detail zoals ze waren. Ook mocht ik de hele reading opnemen zodat ik alles thuis nog eens opnieuw kon beluisteren! Iets waar ik enorm veel steun aan gehad heb. Op het einde van mijn reading vroeg ik aan Jasmien meer info over de opleiding mediumschap. Ik wou weten of dit me kon helpen om dichter bij mijn eigen overledenen te staan. Jasmien was zelfs zo eerlijk om te zeggen dat dit niet het doel is van de opleiding want hoe dichter je bij de spiegel staat, hoe minder dat je ziet! Een ding is zeker deze vrouw werkt met een passie en niet voor het geld! Bedankt Jasmien, ik kom zeker nog terug en raad het iedereen aan!
Zeer intens, maar oh zo waar.
Jasmien, bedankt.
Het was zeer intens maar een echte belevenis.
Je hebt mijn ogen geopend. Dank je
Spiritual assessment
Na een zeer verlichtend psychic consult te hebben gehad, volgde ik nu een spiritual assessment bij Jasmien. En het zat er weer ‘boenk’ op! Ik ging er met een open geest naartoe en ben naar huis gegaan met een hele hoop inzichten en antwoorden!
Jasmien, je bent een geweldige vrouw en een prachtig medium!
Verrassend
Een emotionele, maar unieke ervaring. Jasmien legt contact met een overleden dierbare en zegt niet de dingen die je wil horen, maar bewijst dat dat de persoon is door specifieke herinneringen te delen. Ik was sceptisch alvorens bij haar langs te gaan. Zij heeft me toch een andere kijk op de dingen gegeven. Ik zou dit zeker aanraden!
Thank you for sharing your wisdom en kind words during yesterdays spiritual assessment.
I think we didn’t meet by accident, but I believe we crossed path for a reason.
I truly believe that my assessment is the start of a spirtual journey.
Thank you for showing me the way!
Een topmadam, een hele mooie emotionele ervaring gehad. Antwoorden gekregen en rust.
Spiritual Assessment
Wat een ervaring!! Een bevestiging voor mij alsook eyeopener!! Zeer aangenaam verrast. Alles wat Jasmien doorkreeg klopte als een bus! Dank je wel hiervoor!
Een prachtige ervaring met jou als medium. Ik was er stil van welke boodschappen ik te horen kreeg van mijn overleden dierbaren. Alles klopte tot in detail. Ik raad jou aan bij iedereen die hiervoor open staat. Bedankt Jasmien!
Vandaag langsgeweest... echt prachtig om mee te maken… mooie reading met enorm veel raakpunten… vele dingen die bewezen dat mama daar was! Bedankt Jasmien. We komen in de toekomst zeker nog eens langs…
Psychic consult
Ongelooflijk wat je allemaal kan aanvoelen! Je pikte direct in op alle kleine details waar ik mee zat en sloeg met alles de nagel op de kop. Alles was heel eerlijk, rechtuit en duidelijk. Het heeft een heel diepe indruk nagelaten en heeft me tot veel nadenken aangezet! Ik kan niet genoeg verwoorden hoeveel je mij echt geholpen hebt. Héél erg bedankt Jasmien!!
Prachtige ervaring om nooit te vergeten
Wauw, dit was een prachtige, zalige ervaring. Ik zou zeker en vast zo teruggaan. Het geeft troost en kracht… En ze vertelt dingen die ze echt niet zomaar kan weten. Ze zat er “boenk op”. Blij dat ze dit voor mij en vele anderen kan doen. Blij dat ik het heb mogen ervaren via haar. Mijn papa was er echt bij! Dit neemt nooit iemand mij nog af!
HELE GROTE fan van Jasmien
Fantastisch! Ze is zo correct, ze heeft me heel goede raad gegeven en aan het denken gezet.
Ik kom er zeker nog terug, kan het iedereen aanbevelen!
Super ervaring… bedankt
Altijd gehoopt, maar nooit gedacht. Super ervaring… geeft enorm heel rust…. heel emotioneel maar op een positieve manier.
Heel fijne en geruststellende ervaring….
Bedankt Jasmien!
Een heel bijzondere vrouw en zeker een heel bijzondere ervaring. Zeker een aanrader. Niet twijfelen, gewoon doen . Bedankt Jasmien. Dikke knuffel
Straffe madam!
Je moet haar gewoon eens leren kennen!
BEDANKT Jasmien!
Een fantastische ervaring waaruit ik veel steun en troost kan putten.. Ze sloeg telkens de nagel op de kop. Heel aangename vrouw en ik raad het zeker aan!
Een pootje vanaf de andere kant van regenboogbrug
Een FANTASTISCHE ervaring. Een absolute aanrader, ook voor de sceptici onder ons. Jasmien maakt geen praatjes maar levert een duidelijk bewijs.
Bedankt!
Was echt een speciale en aangename ervaring.
Jasmien weet je onmiddellijk te raken. Zo precies, zo juist… Ik vind er steeds mijn bevestiging. Bedankt, Jasmien. Ik weet dat jij echt bent!
Bedankt Jasmien voor de ongelooflijke ervaring✨
Een topdame…
Ik ben bij haar geweest … ik kan hier moeilijk zeggen hoe of wat, enkel: ‘Neem contact met haar op en beleef het zelf.’ Ieder zijn beleving is anders maar voor mij was het wauw, het heeft me enorm geholpen met het rouwproces…
Dus enkel maar aan te bevelen …
Je zet poortjes open waarvan mensen niet eens wisten dat ze er waren
Genoten van een gezellige avond met liefdevolle boodschappen uit de zielenwereld (Messages from Heaven – 14/09). Je zet poortjes open waarvan mensen niet eens wisten dat ze er waren. En dit op een hele lichte, spontane manier, toegankelijk voor iedereen! Een absolute aanrader, een cadeautje voor jezelf!
Geraakt tot in het diepst van mijn ziel – aaneenschakeling van kippenvelmomenten
Jasmien gaf me met de woorden van mijn overleden grootmoeder het mooiste geschenk ooit…. ze beschreef haar en onze innige band zo treffend. Een ervaring zo diepontroerend en zo verlossend door de antwoorden te krijgen op vragen waar ik al lang mee zat. Ze wist me te raken tot in het diepst van mijn ziel. Tot mijn grote verbazing vielen zelfs dingen die ik tijdens de reading niet dadelijk kon plaatsen achteraf thuis wel perfect op hun plek. Ik denk nog vaak met veel warmte en dankbaarheid terug aan dit unieke gesprek…
Wat een geweldige ervaring heb je mij gegeven!
Beste Jasmien, wat een geweldige ervaring heb je mij gegeven! We hebben samen gelachen en samen gehuild.. ik ben zonder verwachtingen gekomen maar je hebt me met een super goed gevoel naar buiten doen gaan, bedankt hiervoor! Ik kan het iedereen alleen maar aanraden om het eens te proberen! X
Wauw
Wat een prachtige en heerlijke ervaring met jou als medium. Ik stond helemaal perplex van jouw kunnen en doen.
Ik heb echt genoten. Bedankt. Ik raad iedereen die ervoor openstaat jou aan.
An excellent chanel for the spirit world.
Keep up the good work xx
Een indrukwekkende en bijzondere ervaring!
De dingen die gezegd werden klopten. Ik kon mezelf herkennen in je woorden! Bedankt Jasmien!
Doe zeker verder
Jasmien heeft me geraakt met haar boodschap van overledenen. Prachtige woorden, goed besproken persoon bij mij. Top top en keiplezante avond. Doe zeker verder xx knuffel
Ik ben nog steeds onder de indruk!
Jasmien bedankt voor de leuke ervaring!
Dank je wel

Jasmien, dank je wel voor de prachtige boodschap van mijn overleden neef Werner. Wat jij zei heeft me diep geraakt.

Dank u wel

Elke keer ben ik onder de indruk van alles wat er gedeeld wordt